• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

- Christian Eriksen fortjener Ballon d'Or

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Barcelona-stjernen Dani Alves mener, at Christian Eriksen bør belønnes med Ballon d'Or.

Af Ole Hoffskov

Mandag aften skal verdens bedste fodboldspiller kåres.

Det sker, når det franske fodboldmagasin France Football uddeler Ballon d'Or til den fodboldspiller, der er blevet stemt ind som den bedste af de bedste i 2021. 

Op til uddelingen gættes der naturligvis flittigt på, hvem der løber med den store hæder, og holdningerne til, hvem det bør være, er mange.

FC Barcelona-stjernen Dani Alves mener, at prisen bør gives til Christian Eriksen i sympati for, hvad der skete med den danske stjerne under sommerens EM-slutrunde. 

- I min verden fortjener Christian Eriksen Ballon d'Or efter alt det, han har været igennem. Det ville være et stærkt budskab at sende fra hele fodboldverdenen. Messi er den bedste, og det har han været i 20 år, men for alle ville det være godt, hvis Eriksen vandt, siger Dani Alves ifølge Tuttomercatoweb til Sky Sport.

Christian Eriksen kommer definitivt ikke til at vinde Ballon d'Or, da han ikke er nomineret til prisen. Det er til gengæld Simon Kjær, der dog kun regnes for at have en minimal vinderchance. De to storfavoritter er Lionel Messi og Robert Lewandowski. 

Husk, at det er Tipsbladet, der afgiver stemmer til Ballon d'Or på vegne af Danmark. Du kan derfor læse meget mere om kåringen af verdens bedste fodboldspiller her på sitet i løbet af aftenen.