• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Christian Eriksen på klubjagt: Her er Morten Olsens råd

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Morten Olsen følger spændt med i, hvordan det går Christian Eriksen.

Af Ole Hoffskov & Troels Bager Thøgersen

Bliver det Paris Saint-Germain? Bliver det Arsenal? Eller bliver det en helt tredje klub?

Spørgsmålene hober sig op om Christian Eriksen i øjeblikket, hvor transfervinduet er åbent, og den danske landsholdsstjerne er på affyringsrampen i Inter. Opholdet i støvlelandet har været en stor nedtur, og det ventes at nå sin ende i denne måned.

Danmarks tidligere landstræner Morten Olsen har et godt råd til Inter-spilleren.

- Han har en situation omkring sin klubfremtid, som han skal have afklaret i de kommende dage og uger. Hans kapacitet og evner er jo helt åbenlyse, nu drejer det sig om, at han finder et sted, hvor han får tiltro fra omgivelserne, og hvor han også får styrket troen på sine egne evner, siger Morten Olsen til Tipsbladet.

Morten Olsen udtog som den første landstræner Christian Eriksen til landsholdet, og han har naturligvis fulgt fynboen tæt lige siden. 

- Vi tog Christian Eriksen ind omkring landsholdet i 2010 og skabte en plads til ham i VM-truppen, selvom han ikke var klar til at være starter. Det var jo helt tydeligt, at han var en mand til fremtiden. Han havde sine op- og nedture på landsholdet, fra han var 18, til han blev 23 år, men han har fundet den stabilitet i sit spil, vi håbede på. Man kan også se, at han havde stor gavn af at komme til en af verdens stærkeste ligaer, siger Morten Olsen om nu 28-årige Christian Eriksen.

Du kan læse mere om Morten Olsen og hans syn på det danske landshold i Tipsbladet, som er på gaden i morgen, fredag. I avisen får du også et stort interview med den tidligere AaB-profil Oliver Abildgaard, der nu spiller for Rubin Kazan, du kan læse om danske stjerner, der røg på bænken i deres klubber, og så går vi tæt på Steven Gerrard og Rangers FC, der cruiser mod det skotske mesterskab.

Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus