Video : Tipsbladet
Landshold

Dansk stjerne: Det er et skridt op fra 2021

Første kamp er altid svær ved en slutrunde, slår Andreas Christensen fast efter det uafgjorte resultat mod Slovenien.

STUTTGART (Tipsbladet): Danmark fik bestemt ikke den drømmestart på EM-slutrunden, som man havde håbet på, da man søndag aften spillede 1-1 mod Slovenien. 

Men katastrofelamperne blinker ikke hos den danske stjerne Andreas Christensen. 

Han var bestemt ikke tilfreds med resultatet, da han talte med de danske medier efter kampen, men det er ikke desto mindre bedre end åbningskampen ved EM i 2021, da man tabte til Finland, og der endte det med at gå meget godt senere hen.

Han køber heller ikke ind på præmissen, at det danske landshold manglede energi i kampens slutfase.

- Energi, nej, men man kunne godt mærke varmen derinde. Det var lidt ligesom en gryde. Energien var egentlig okay. Vi prøvede at kontrollere så meget, vi nu kunne. Første kamp er altid svær. Det er et skridt op fra 2021, kan man sige, men det var ikke det, vi ville have. Vi ville have sejren, og vi lå til at have den, forklarer han. 

Foto: Alamy

Han mener, at Slovenien kom ind i kampen i takt med at de fik flere og flere dødbolde.

- Vi starter anden halvleg lidt sløvt, men vi får på en måde arbejdet os lidt tilbage. Minutterne op til målet får de mange dødbolde, og det er de stærke til. De får lidt momentum den vej igennem. I åbent spil er de ikke super farlige. De har et par langskud her og der og et, som er fyret meget godt af, men ellers er det dødbolde, de har held med og får lagt os under pres med. 

- Alt i alt er det okay udover starten på anden halvleg, slutter danskeren, der var en af Danmarks bedre spillere på dagen.

Med pointtabet er presset for at lave et resultat mod England på torsdag blevet endnu større.