Den tidligere franske landsholdstræner Raymond Domenech afkræfter, at han nogensinde valgte en spiller ud fra, hvilket stjernetegn de havde.

Raymond Domenech var en hadet person i Frankrig, da han var træner for landet. Eksempelvis kan det nævnes, at der blev buhet højlydt, da hans navn blev nævnt i november 2009, da Frankrig tog imod Irland i den famøse skandale-kamp på Stade de France i Paris. Selv udtaler han over for The Guardian, at han ikke var den mest hadede person i Frankrig, da han var landstræner, men at han var den næstmest hadede person i landet. Nummer ét over mest hadede personer var ifølge ham tidligere premierminister Sarkozy.

Domenech var landstræner, da Frankrig spillede et forfærdeligt VM i Sydafrika. Franskmanden fortæller til det engelske medie, at hans tre-årige søn troede, hans far skulle i fængsel, fordi de franske medier talte så dårligt om ham på daværende tidspunkt.

Den tidligere franske landstræner har ifølge rygterne selekteret spillere ud fra, hvilket stjernetegn de har. Men det afkræfter træneren selv over for The Guardian. 

- Da jeg begyndte at blive interesseret i astrologi, læste jeg en bog, der hedder Astrologi og uddannelse, som skrev, at man ikke kan uddanne en stenbuk på samme måde, som man vil uddanne en jomfru. Den ene er organiseret, ligefrem, lettere introvert, men meget fast besluttet - det er bare tommelfingerreglerne - mens tvillingerne går i alle retninger, så man kan ikke bare sige, at de skal sidde ned og fortælle dem, at de "skal gøre deres arbejde," fordi de vil gøre det af sig selv, mens de flakker rundt og er over det hele. Det slog mig. Jeg sagde til mig selv: Det er sandt, at man ikke kan håndtere forskellige personer på samme måde, så man må finde ud af, hvordan man bedst kan fortsætte." Så det er alt, jeg brugte det til. Jeg brugte det aldrig til at vælge, hvem der skulle spille for Frankrig. Aldrig.

Domenech fortæller videre, at hans bedste minde fra dengang, han var træner for Frankrig, var da man besejrede Brasilien med 1-0. Den taktik, Domenech lagde, var blevet udført til punkt og prikke, og han kunne som følge deraf forudsige, hvad der ville ske undervejs i kampen. Den 64-årige franskmand fortæller videre, at han beundrer det irske landshold og deres fans - som Henry på kontroversiel vis fik sendt hjem i 2009 - og hvor svært det er at være landstræner for Les Bleus.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Danmark er i VM-pulje med Frankrig, Peru og Australien. Går Danmark videre?