• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mikkel Fuhr Nielsen

Dyster dom: Eriksen starter ikke for Danmark

Foto: Getty Images

Manchester Uniteds frygtelige start på sæsonen kan ende med at få konsekvenser for Christian Eriksen. Sådan lyder dommen i podcasten The Game.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Christian Eriksens skifte til drømmenes teater må føles lidt mere som et mareridt lige nu.

Manchester United har tabt sæsonens første to kampe, og senest blev de rundbarberet af Brentford. Returen til Brentford Community Stadium skulle have været en glædelig oplevelse for Christian Eriksen, men han endte med et 0-4-nederlag og buhråb fra hjemmeholdets fans.

Den danske midtbanespiller fik ellers kickstartet karrieren i Brentford i løbet af foråret, da de som den eneste klub valgte at give ham chancen for at bevise sig på højeste niveau.

Det gjorde Christian Eriksen i den grad, da han hjalp holdet til endnu en sæson i Premier League, hvilket sikrede ham selv et skifte til Manchester United denne sommer. Men dét skifte kan ende med at få alvorlige konsekvenser lyder vurderingen.

- Jeg tror faktisk nu efter at have set den her kamp, så kommer han ikke til at starte for Danmark, hvis han fortsætter med at spille for Manchester United. Hvis han derimod var blevet i Brentford, så ville han være garanteret en startplads for Danmark, siger journalist Alyn Rodd i fodboldpodcasten, The Game, som The Times laver efter hver Premier League-spillerunde.

Christian Eriksens helt store mål efter sit hjertestop var netop at repræsentere Danmark ved VM. Den drøm kan skiftet til Manchester United ende med at spænde ben for, lyder spådommen.

Der er fortsat lidt over tre måneder til VM i Qatar går igang, så Christian Eriksen og Manchester United har fortsat tid til at få vendt tingene på hovedet, men lige nu så er der dybe panderynker i den stolte fodboldklub.

En af Christian Eriksens holdkammerater på Manchester United-midtbanen har også fået en benhård medfart efter den sløje start på sæsonen. Læs mere om det HER.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.