Video : Tipsbladet
Landshold

Ekspert stiller krav før EM: Vi skal være bedre

Det danske niveau er endnu ikke, som det skal være, mener David Nielsen.

Danmark vandt lørdag aften med 3-1 over Kasakhstan i EM-kvalifikationen, hvor Robert Skov kvitterede for en sjældent startplads ved at score to kasser for Danmark. Det var noget, som den tidligere Superliga-cheftræner David Nielsen var vild med.

Det fortæller han om i studiet på TV 2 i sin rolle som ekspert.

- Jeg har også bare savnet nogle spillere, der kommer ind og griber chancen og viser Kasper (Hjulmand red.), at de skal spille. Det er næsten første gang, siden Højlund kom ind og scorede. Det er, at vi har en spiller med i dag, der er Robert Skov, som ikke har været med i lang tid, siger han og fortsætter:

- Han skal spille venstre wingback, og det sætter han sig op til. Han hjælper holdet, scorer to mål og løber dybt og gør en masse ting, som er helt fantastisk. Det er sådan, man skal gøre, lyder det fra David Nielsen.

Derudover står det klart for ham, at der venter Danmark en stor opgave med at komme op på et niveau, som gør, at de kan være med til sommerens EM-slutrunde. David Nielsen peger i den forbindelse på Frankrigs 2-1-sejr på udebane over Holland fredag aften.

- Jeg kan ligeså godt sige én ting. Der skal bare leveres, fordi i går der sad jeg og så et fransk hold på et niveau, der er helt vanvittigt - og vi bøvler lidt med tingene, og alt det her er godt. Men vi skal være klar, når vi kommer derned, og vi skal være bedre, end vi er nu, siger Nielsen og tilføjer:

- Det ved jeg, at Kasper selvfølgelig vil gøre, men spillerne skal også vide det. Der skal et andet niveau til end det, der bliver leveret nu, forklarer fodboldeksperten.

Omtalte Kasper Hjulmand har selv været ude og pege på, at han var ved at lave det hele om efter en halv time. Læs mere om det her.