Video : Tipsbladet
Landshold

- Får vi ét afbud, er det ham, jeg udtager

Mads Roerslev er ekstremt tæt på at blive udtaget til det danske landshold for første gang, fastslår Kasper Hjulmand.

BRØNDBY (Tipsbladet): Mads Roerselv har spillet 65 Premier League-kampe, men han er aldrig blevet udtaget til det danske A-landshold. Det blev han heller ikke denne tirsdag, hvor landstræner Kasper Hjulmand udtog truppen til de kommende venskabskampe mod Schweiz og Færøerne.

- Men han var ikke langt fra at komme med, fastslår landstræner Kasper Hjulmand.

Den danske landstræner har foretrukket højre backs som Jens Stryger Larsen, Alexander Bah, Elias Jelert og Rasmus Nissen Kristensen over Mads Roerslev fra Brentford, og i denne omgang er det Jelert og Bah, der kan pakke kufferten og rejse med landsholdet, mens den tidligere FCK-back atter må blive hjemme i London.

Kasper Hjulmand slår dog fast, at han bestemt har noteret sig Mads Roerselvs gode præstationer i Premier League.

- Mads er én af dem, som de seneste par uger har flyttet sig på topniveauet. Han har haft et godt niveau de seneste par år i Brentford, men især i anden halvleg mod Chelsea var der et topniveau, som var rigtig godt, siger Hjulmand og tilføjer: 

- Hvis der sker noget med én af de her fire backs, er det ham, jeg ringer til.

24-årige Mads Roerslev er noteret for en del ungdomslandskampe for Danmark, men han har altså endnu ikke formået at bane sig vej til A-landsholdet. Det lyder dog på Kasper Hjulmand til, at Brentford-backens telefon kan ringe hvert øjeblik, det skal være....