Video : Tipsbladet
Landshold

FCK-legende gør comeback på landsholdet

Trods begrænset spilletid for Panathinaikos er Carlos Zeca nu blevet udtaget til Grækenlands landshold, der i morgen møder Frankrig i EM-kvalifikationen.

Returen til Panathinaikos har indtil videre ikke været en bragende succes for Carlos Zeca, men nu er der godt nyt til FC København-legenden. 

Trods begrænset spilletid for sit klubhold er Carlos Zeca nemlig blevet udtaget til Grækenlands landshold. 

Efter flere skader på midtbanen har den græske landstræner Gustavo Poyet udtaget to erstatninger, herunder Carlos Zeca, der tidligere har optrådt 33 gange for Grækenland. 

Den seneste landskamp ligger dog mere end to år tilbage for Carlos Zeca, der senest spillede i VM-kvalifikationskampen mod Sverige i august 2021. 

Dermed er der altså tale om et landsholdscomeback for for den 35-årige Carlos Zeca, der forlod FC København som en klublegende i sommer. 

Efter den alvorlige knæskade sidste efterår var Carlos Zeca ikke helt spilleklar, da den rutinerede midtbanespiller i sommer skiftede tilbage til Panathinaikos på en fri transfer. 

FC København-legenden gjorde i oktober comeback i en ligakamp mod Atromitos, hvor han dog fik et direkte rødt kort efter sin indskiftning. I alt har Carlos Zeca spillet tre kampe for Panathinaikos i denne sæson, alle som indskifter.

Tirsdag kan den tidligere FC København-stjerne komme i aktion for sit land, når Grækenland får besøg af Frankrig EM-kvalifikationen.