Video : Tipsbladet
Landshold

FCK-stopper udtaget til EM

Scott McKenna er blevet udtaget til Skotlands bruttotrup til EM.

Scott McKenna skal med til EM.

Det tyder alt i hvert fald på, efter at landstræner Steve Clarke onsdag eftermiddag udtog en bruttotrup på i alt 28 spillere. Den endelig trup til EM-slutrunden i Tyskland skal dog barberes ned på 26 spillere, hvorfor FC København-stopperen fortsat er i risiko for at blive sorteret fra.

Skotland indleder EM med åbningskampen mod værtsnationen fra Tyskland, men er også i gruppe med henholdsvis Schweiz og Ungarn. 

McKenna er dog kun på lånt tid i FC København, hvor han kom til i januar fra Premier League-klubben Nottingham Forest, der med nød og næppe sikrede sig endnu en sæson i Premier League.

I FCK er det dog ikke blevet til den succes, man havde håbet på. Hverken for Scott McKenna selv, men i særdeleshed ikke for klubben, der ikke længere har chancer for at vinde det danske mesterskab og samtidiig risikerer at ende uden europæisk fodbold til næste sæson, hvis man taber til FC Nordsjælland i sidste spillerunde.

Anderledes positivt har det dog set i landsholdsregi, hvor forsvarsklippen står noteret for hele 33 kampe for Skotland med et enkelt mål til følge, og mon ikke at Scott McKenna kan se frem til endnu flere landskampe under EM-slutrunden i Tyskland. 

Du kan se hele truppen i opslaget herunder: