• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov & Anders Dehn

Godt dansk EM-nyt: Skadet spiller bliver klar

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Robert Skov bliver efter al sandsynlighed klar til at spille en rolle ved EM, omend den første kamp mod Finland nok kommer for tidligt.

Af Ole Hoffskov & Anders Dehn

Da Danmark spillede testkamp mod Bosnien-Hercegovina forleden, skete det, der helst ikke skal ske op til en stor slutrunde: En af holdets spillere blev skadet og måtte udgå. Siden forlød det endda, at Robert Skovs skade måske var værre end først antaget.

Derfor skulle den tidligere Superliga-topscorer scannes, og det er han nu blevet. Heldigvis for ham og for landstræner Kasper Hjulmand var resultatet af scanningen positiv.

- Selv om det var et virkelig slemt vrid, sidder det et sted, hvor vi tror, vi kan gøre ham klar. Det bliver måske for tæt på med den første kamp, men sådan ret sikkert til den anden kamp.

- Derfor kører vi videre, og så er det klart, at hvis der kommer en anden melding i løbet af de næste par dage, må vi se på det, siger Hjulmand.

Danmark spiller den første EM-kamp mod Finland på lørdag. Derefter venter Belgien torsdag i næste uge. Den tredje gruppekamp, mod Rusland, skal spilles den 21. juni. Alle tre opgør er i Parken.

Med Skovs næsten-klarmelding kan Kasper Hjulmand ånde lettet op. Dermed er alle hans udvalgte 26 spillere til rådighed.

Læs optakten til åbningskampen mod Finland her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020