Video : Tipsbladet
Landshold

Har talt med Hjulmand: Det giver blod på tanden

Magnus Mattsson har slet ikke opgivet drømmen om at komme med i Danmarks EM-trup, selvom FC København-profilen blev forbigået til testkampene mod Schweiz og Færøerne.

FREDERIKSBERG (Tipsbladet): I optakten til de to EM-testkampe mod Schweiz og Færøerne var der en del debat om, hvorvidt Kasper Hjulmand i større omfang burde kigge mod Superligaen. 

Kun Elias Jelert klarede cuttet i første omgang, mens Brøndbys Jacob Rasmussen kom med et afbud, men Kasper Hjulmand indikerede selv i forbindelse med trupudtagelsen, at Magnus Mattsson ikke nødvendigvis er så langt fra landsholdet. 

Jeg håber selvfølgelig, at jeg er i betragtning til den EM-slutrunde, der er til sommer. Det er ikke nogen hemmelighed.

Magnus Mattsson
Midtbanespiller, FC København

Og den 25-årige midtbanespiller, der i januar skiftede NEC Nijmegen ud med FC København, har derfor heller ikke opgivet drømmen om at komme med til EM i Tyskland til sommer, selvom han blev forbigået i denne omgang. Det fortalte Magnus Mattsson selv efter fredagens træning i FC København. 

- Nu er det jo nyt, og Kasper (Hjulmand, red.) udtalte selvfølgelig, at han havde snakket med mig. Det er klart, at det giver blod på tanden, og jeg forsøger jo at gøre det så godt, jeg kan. Jeg håber selvfølgelig, at jeg er i betragtning til den EM-slutrunde, der er til sommer. Det er ikke nogen hemmelighed.

- Det er klart, at som fodboldspiller bliver man da lidt skuffet, når man ikke er med, men der er også rigtigt mange dygtige spillere med, og jeg skal gøre mig fortjent til det. Men jeg synes, at jeg er godt på vej, lød det her fra Magnus Mattsson. 

FC København-stjernen blev også spurgt, om det er noget andet at se landskampe nu, hvor han selv er i spil til at komme med. 

- Ja, det synes jeg faktisk. Man får et lidt andet forhold til landsholdet. Man ser det ikke så meget på afstand som fan, når man måske er tæt på at kunne være en del af holdet.

- Man lægger måske lidt mere mærke til, hvordan de spiller, og hvordan man selv ville kunne passe ind på det hold, lød svaret her fra Magnus Mattsson. 

Mandag kan Mattsson prøve kræfter med sit første derby som FC København-spiller, når 'løverne' tager imod Brøndby IF i Parken. Opgøret sparkes i gang klokken 14.00. 

Loading Poll...