• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Hjulmand hylder Dolberg: Han har hele pakken

Foto: Getty Images

Kasper Dolberg har haft svært ved at få gang i målscoringen i denne sæson, men Hoffenheim-angriberen kan glæde sig over, at landstræner Kasper Hjulmand stadig har fuld tiltro til hans kvaliteter.

Af Lars Gram-Hanssen

Kasper Dolberg har haft en udfordrende sæson i både Sevilla og Hoffenheim, og den tidligere Ajax-angriber blev for nyligt tilmed ramt af en hjernerystelse, der stadig generer ham. 

Dolberg er derfor heller ikke med i Danmarks trup til denne uges EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kasakhstan, men den Nice-ejede dansker har stadig fuld opbakning fra landstræner Kasper Hjulmand.

- Altså, han slog jo hovedet, og de prøvede at se, om de kunne gøre ham klar. Han prøvede at træne tirsdag/onsdag i sidste uge, omkring udtagelsen, men nåede det ikke. Og han har stadig lidt problemer med hovedet. Jeg vil gerne sige om Kasper, at han for mig har potentialet til at være en top-top angriber i en af de bedste klubber, lyder det fra Kasper Hjulmand. 

- Han har hele pakken til at blive en fantastisk angriber, men han har jo været udsat for alt muligt mærkeligt. Vi tror stadig vildt meget på Kasper, og vi håber på, at han finder sit spil og finder noget kontinuitet. For han har nogle fantastiske egenskaber som angriber. I mine øjne har han hele pakken. 

Kasper Dolberg har i denne sæson scoret et enkelt mål i 17 kampe, og det blev scoret i DFB Pokal-kampen mod RB Leipzig tilbage i februar.