• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Hjulmand skummer over banen: Det er for dårligt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske landstræner rettede dagen efter Danmarks VM-kvalifikation kritik af græstæppet i Parken.

Af Kenneth Jensen

Otte kampe, otte sejre og en målscore på 27-0. Det har været en forrygende VM-kvalifikation for det danske landshold, der tirsdag aften kvalificerede sig til VM i Qatar næste år med en sejr på 1-0 over Østrig.

Men dagen derpå var landstræner Kasper Hjulmand alligevel ude med kritik. Ikke af præstationen eller spillerne, men det underlag, som opgøret mod Østrig blev spillet på i Parken. Det skriver TV 2 Sport.

- Jeg bruger aldrig ordet ’katastrofe’ om fodbold, for det er noget, der foregår andre steder i verden. Men det er simpelthen bare for dårligt, siger Hjulmand ifølge TV 2 Sport på et pressemøde og forklarer:

- Vi spiller i Moldova (i lørdags, red.), hvor banen er 10 gange bedre end vores. Det er bare for dårligt.

Danmark vandt kampen, selv om banen ifølge den danske landstræner påvirkede spillet. Flere steder så banen da heller ikke ud til at have det alt for godt.

Græstæppet i Parken har det med i ny og næ at blive udskiftet, også fordi der er andre aktiviteter, der kan påvirke græstæppet. For eksempel spillede Minds Of 99 i Parken den 11. september foran 50.000 personer.

Danmark møder i november Færøerne på hjemmebane i et udsolgt Parken, inden man få dage senere slutter VM-kvalifikationen af med et opgør mod Skotland.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020