Video : Tipsbladet
Landshold

Højlund: De havde en idé om at jeg skulle smadres

Rasmus Højlund forstår italiensk, og derfor kunne han oversætte, hvad modstanderne ville med ham.

Den danske målscorer til 1-0 i tirsdagens 2-1-sejr over San Marino, Rasmus Højlund, var en spiller, som modstanderne gerne ville have fat i. Blandt andet fik han et knæ i ryggen til sidst i kampen.

Selv oplevede han da også, at San Marino-spillerne var ekstra efter ham. Det fortæller Højlund om kort efter slutfløjtet i et interview med TV 2.

- De var ekstra hårde og så lidt mig som en skydepæl i dag, som du også kan se til sidst. Jeg forstår italiensk, og jeg kan høre, at de snakker om, at de havde en idé om, at de skulle smadre mig, siger han og fortsætter:

- Og man kan se på billederne, at han havde én idé med det, og det var, at han lige skulle ind og markere sig på mig. Og gult kort, det synes jeg er til grin, lyder det fra Rasmus Højlund.

Når det kommer til ryggen, så er den første melding, at den klarer sig. Dog kan det mærkes, fortæller landsholdsbomberen.

- Den har set bedre dage, men den virker til at have det okay. Men igen, jeg er stadig lidt varm, og jeg kan ikke vide noget på forhånd, men jeg håber bare på, at det er et slag, fortæller Manchester United-angriberen.

Endelig peger han på, at de skal gøre det bedre mod et hold som San Marino.

- Jeg er ikke træner, så jeg har ikke været inde og kigge på, hvad der helt præcist går galt, men det er en meget mental ting i dag. Der er selvfølgelig mange ting, der spiller ind, men i bund og grund er det vores eget hoved, siger han og slår fast, at det burde være umuligt at lukke mål ind mod San Marino.

Med målet hev han sig en smule op over de øvrige danske spillere. Læs karaktererne her.