• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

Hvis man ikke hedder Kjær eller Eriksen, så....

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sparta Prags danske profil Casper Højer Nielsen er netop blevet tjekkisk mester. Prikken over i'et for den tidligere AGF'er vil være en plads på Kasper Hjulmands landshold.

Af Ole Hoffskov

Casper Højer Nielsen kunne i sidste uge lade sig hylde som tjekkisk mester sammen med holdkammeraterne i Sparta Prag, der under ledelse af Brian Priske og Lars Friis strøg til tops i ligaen.

Den 28-årige venstre back har spillet en stærk sæson for Sparta Prag og noterede sig blandt andet for ni assists, hvilket var næstflest af alle i den tjekkiske liga. Med guldet i Tjekkiet er en stor drøm gået i opfyldelse for den tidligere Lyngby- og AGF-spiller.

En anden stor drøm for Casper Højer Nielsen er at repræsentere Danmark, men det har han hidtil ikke været i nærheden af, og tanken fylder hverken mere eller mindre, efter han er blevet tjekkisk mester.

- Hvis man ikke hedder Simon Kjær eller Christian Eriksen og bliver indkaldt hver gang, er det nytteløst at gå rundt og tænke på. Jeg vil hellere fokusere på spillet på banen og gøre mit bedste. Så kan landsholdet være prikken over i'et, men det vigtigste er at gøre det godt på klubholdet, siger Casper Højer Nielsen ifølge efotbal.cz.

Tirsdag udtager landstræner Kasper Hjulmand truppen til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Nordirland og Slovenien, og her har Casper Højer Nielsen altså en ny mulighed for at komme på landsholdet, men det vil være en voldsom overraskelse, hvis den tidligere AGF-profil er blandt de navne, Kasper Hjulmand hiver op af hatten.

Tidligere på ugen talte Tipsbladet med Casper Højer Nielsen - det interview kan du læse her.