• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Hylder mål-Mæhle: Må tage mine ord i mig igen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Hjulmand bøver sig i støvet for landsholdets målkonge, Joakim Mæhle.

Af Anders Dehn

Tirsdag aften scorede Joakim Mæhle igen og sendte dermed Danmark til VM. Dermed holdt han sit fornemme målsnit på landsholdet, hvilket betyder, at landstræner Kasper Hjulmand må æde sine ord. Der erkender han selv med glæde over for Nordjyske.

Forud for landskampen mod Østrig havde Mæhle scoret seks gange i 20 landskampe, og det snit forventede Hjulmand ikke, at Mæhle som wingback ville være i stand til at holde.

- Det er svært for Mæhle at holde det snit. Men han er bare farlig. Og hvis vi får lavet en rolle, som stadig gør, at han får lov til at løbe igennem og komme hen til chancerne, så kan han blive ved med at være farlig, sagde landstræneren.

Men Joakim Mæhle scorede altså igen tirsdag aften og er dermed oppe på et mål i hver tredje landskamp. Det letter Hjulmand på hatten over.

- Jeg må hellere tage mine ord i mig igen, for det ser ud som om, at han bare bliver ved. Det er jo stadig ikke forventeligt, at han kan score i hver tredje landskamp, men han må meget gerne fortsætte med at hamre igennem ude på den venstrekant. Det er fantastisk at se, og han er bare en ekstrem målfarlig herre, siger han ifølge Nordjyske.

Mens Joakim Mæhle har braget igennem for landsholdet i 2021, har den personlige succes på klubholdet i Atalanta været mere på det jævne. Mæhle spiller et pænt antal kampe, men er ikke en bærende kraft på samme måde som for Danmark.

Det forholdt han sig selv til i sidste uge.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020