• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mikkel Fuhr Nielsen

Indgiver særligt løfte inden Danmark-kamp

Foto: Getty Images

Kasakhstans forsvarsspiller Nuraly Alip har lovet sig selv og sit land, at han ikke skal i dommerens sorte bog mod Danmark.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Modsat opgøret mod Slovenien så kan Kasakhstan glæde sig over igen at have deres forsvarsgeneral Nuraly Alip til rådighed.

Zenit-stopperen sad ude med karantæne, da Kasakhstan tabte 1-2 til Slovenien i den første EM-kvalifikationskamp. 22-årige Nuraly Alip var fraværende, da han havde karantæne som følge af et rødt kort.

Tilbage i september sidste år så han rødt mod Azerbaijan i Nations League, hvilket han har taget med sig ind i EM-kvalifikationen, da begge turneringsformater er i UEFA-regi.

Nu indgiver han et særligt løfte om ikke at svigte sit land igen, når Danmark søndag eftermiddag gæster Astana Arena i Kasakhstan.

- Jeg får ikke et rødt kort i den her kamp. I sidste kamp mod Azerbaijan kunne jeg ikke holde følelserne tilbage. Alle siger at angrebet starter med forsvarsspillerne. Vi træner konstant, og jeg håber, at det bliver godt i morgen [søndag, red.], siger Nuraly Alip ifølge russiske Meta Ratings.

Danmark går ind til opgøret med en sejr på 3-1 over Finland i bagagen, mens Kasakhstan jagter oprejsning oven på nederlaget til Slovenien.

Kunstgræsset på Astana Arena kan give dem en fordel, da Danmark ikke på samme måde er vant til at spille på det. Kasper Hjulmand har også udtrykt sin bekymring over banens beskaffenhed.

Det kan du læse mere om her.