Foto: IMAGO
Landshold

- Jeg håber, Kasper Hjulmand ringer

Jens Stage drømmer om flere landskampe for Danmark.

Jens Stage er uden problemer gået fra at være en markant profil i FC København til at være det i Bundesligaen for Werder Bremen.

Midtbanemotoren er fast mand og fredag i sidste uge vandt man så over FC Köln, så man nu begynder at kunne dufte de Europa-givende pladser i Bundesligaen.

På trods af Jens Stages bidrag til den flotte sæson, så er det ikke meget Danmarks landstræner Kasper Hjulmand kigger hans vej. Midtbanemandens indtil videre første og eneste landskamp er tilbage fra 2021 i en testkamp mod Skotland.

27-årige Jens Stage har dog sat sin telefon på lyd. Særligt hvis Kasper Hjulmand er i den anden ende.

- Jeg håber altid på at blive udtaget til landsholdet. Jeg håber, han (Kasper Hjulmand, red.) ringer. Men lige nu er der ingen kontakt, siger Jens Stage ifølge Buten un binnen.

Jens Stage har mod slutningen af marts chancen for at blive udtaget, når Danmark møder Schweiz og Færøerne i to venskabskampe.

Der er dog hård konkurrence om de centrale midtbanepladser. Pierre Emile Højbjerg, Christian Eriksen, Mathias Jensen, Christian Nørgaard, Morten Hjulmand og Matt O'Riley er nogle af dem, som han konkurrerer med.

Jens Stage ved dog godt, hvor han skal lægge på sit spil, hvis han skal tage det næste skridt og måske komme i større betragtning til landsholdet.

- Jeg vil gerne score nogle flere mål. To er ikke nok, siger Jens Stage.

Den tidligere AGF- og FCK-spiller scorede tre gange for Werder Bremen i sidste sæson. Næste mulighed for at komme på måltavlen er i weekenden, hvor man møder Darmstadt.