Foto: Alamy
Landshold

- Jeg har ændret holdning til Kenneth Perez

Kenneth Perez gør tilsyneladende sine med-eksperter skrækslagne.

Hvis der var nogen, der kunne skille vandene i stuerne, så har det været Kenneth Perez, da han var fast ekspert på TV 2's sendinger af det danske landshold. Det er dog ikke kun i Danmark, at han har splittet folk.

Det gør sig også gældende i Holland, hvor han ligeledes fungerer som ekspert, og her må den anerkendte, hollandske klummeskribent og forfatter Nico Dijkshoorn erkende, at han er ved at være godt og grundigt irriteret over danskeren.

For to år siden lød det ellers fra ham, at Kenneth Perez var 'sensationelt god' og 'gennemført ærlig', som han fandt forfriskende. Men det har altså ændret sig nu.

- Desværre har jeg set Kenneth Perez ændre sig de seneste år til en fjernsynsgnom. Til en, der i hver udsendelse vil vise, at han forstår faget, skriver han i sin klumme for Voetbal International og fortsætter:

- Han synes alt er lidt for godt, Kenneth. Han sidder der hos ESPN på fem forskellige steder samtidig og spiller den store filosof inden for hollandsk fodboldjournalistik, lyder det fra Dijkshoorn.

Endvidere mener han, at Perez altid ser ned på de andre tidligere fodboldspillere, der er med ved bordet efter kampene, og at de nye analytikere ofte skulle være 'skrækslagne', når de står sammen med den tidligere Ajax-spiller.

Samtidig lyder en del af kritikken af ham, at han er begyndt at lege sjov.

Perez og TV 2 gik hvert til sit i december 2023, og han blev erstattet af Nicklas Bendtner i studiet.