• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold ritzau

- Jeg kan simpelthen ikke forstå det

Foto: Getty Images

Kasper Hjulmand forstår absolut ikke, hvorfor Nice-cheftræner Christophe Galtier for nyligt valgte at lange ud efter Kasper Dolberg.

Af ritzau

Kasper Dolberg blev for nyligt udsat for at uventet bagholdsangreb fra sin træner i Nice, Christophe Galtier, der valgte at lange ud efter den danske landsholdsangribers attitude

Dolberg erkendte efterfølgende, at chefens sviner kom som en overraskelse, og forud for Danmarks hjemmekamp mod Serbien har Kasper Hjulmand så valgt at give Galtier svar på tiltale. 

- Det er jo ikke første gang, at Dolberg hører det, og jeg kan simpelthen ikke forstå det. Hvis man tror, at Dolberg ikke har nogen vilje eller aggressivitet, tager man jo bare helt fejl. Han er en lidt indadvendt, ung mand, men han bobler af temperament. Han er bare Mister Cool, og det elsker jeg. Jeg kan godt lide den der forskellighed, siger Kasper Hjulmand 

- Man kan ikke forvente, at alle er nogle, der råber og skriger og kommer ud med følelserne på den måde. Dolberg gør det på sin måde.

Landstræneren roser desuden Dolberg for at lave et godt indhop mod Holland i lørdags. Derfor banker angriberen alvorligt på for en plads i startopstillingen i tirsdagens testkamp mod Serbien i Parken, siger landstræneren uden at udstede en garanti.

/ritzau/