• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mikkel Fuhr Nielsen

Dolberg overrasket over træner: Det kom bag på mig

Foto: Getty Images

Kasper Dolberg modtog hård kritik fra sin cheftræner for sin attitude for nyligt. Nu svarer han på kritikken.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Kasper Dolberg fik i starten af marts en åben opsang fra sin cheftræner, Christophe Galtier, der til pressen fortalte om danskerens udfordringer med attituden:

- Jeg havde ikke snakket med ham om det, så jeg skulle også læse mig frem til det, og det var egentlig det, der kom mest bag på mig, siger Kasper Dolberg ifølge bold.dk.

Succestræneren fra Lille overtog tøjlerne i OGC Nice sidste sommer, men i et åbent interview kritserede han danskeren for sin manglende determination og sit fravær i løbet af kampene.

Ifølge Kasper Dolberg så har han måske ikke helt kendskab til danskerens personlighed som eksempelvis Kasper Hjulmand eller tidligere trænere har haft det.

I kølvandet på trænerens opsang tog sportsdirektør Julien Fournier danskeren i forsvar. Kasper Dolberg mener dog, at Christophe Galtier burde have brugt mere tid på at lære ham at kende. De to har ikke talt om episoden sammen.

Kasper Dolberg er rejst med resten af landsholdet til Marbella, hvor de forbereder sig til testkampene mod Holland og Serbien.

Den 24-årige dansker har været fast mand det meste af sæsonen, hvor det er blevet til seks mål i 21 ligakampe. Den seneste tid har været præget af færre spilleminutter. Blot to kampe er han startet siden begyndelsen af februar.