Karakterer: Jubilarer og stjerne-keeper sikrede sejren

Danmark vandt med 1-0 over England, og Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen med karakterer til spillerne.

Danmark sikrede sig onsdag aften en 1-0-sejr over England, som blev grundlagt på stabilt forsvarsspil, klassespil i målet og en sikker straffesparksscoring af den ene 100-kampsjubilar Christian Eriksen.

Kasper Schmeichel - 5 bolde
Gang på gang viste Schmeichel klasse, og det var lige meget, hvorvidt der var tale om skud lige på ham eller forsøg, hvor den danske målmand skulle ud i fuld længde for at holde modstanderen fra scoring.

Robert Skov (ud 45.) - 2 bolde
Var nok en smule overmatchet i kampen, og blev i forbindelse med pausen også skiftet ud. Det er nok stadig en position, som han lige skal vænne sig til, selvom han også spiller pladsen i Hoffenheim.

Andreas Christensen (ud 45.) - 4 bolde
Solidt af Chelsea-spilleren som var med til at holde England fra mål, da de havde deres bedste periode i første halvdel af første halvleg. Måtte dog trækket et gult kort undervejs.

Simon Kjær - 5 bolde
Den ene 100-kampsjubilar levede bestemt ikke op til skrønen om, at man spiller dårligt i sit jubilæum. Der var fuld kontrol fra landsholdsanføreren, som viser den samme klasse, som den han har i Milan.

Daniel Wass - 4 bolde
Havde en stor chance undervejs i kampen, men han ligner med rette en spiller, som Hjulmand stoler meget på, når det kommer til højreback. Det hele blev dog til en kamp, hvor det gik lidt op og ned for ham undervejs. Dog bestemt bestået indsats.

Pierre Emile Højbjerg (ud 87.) - 3 bolde
Højbjerg havde problemer, da England pressede på i den første halve time af kampen, men han nåede at spille sig op igen efter det røde kort til englænderne.

Christian Eriksen - 5 bolde
Helt stensikkert bankede Eriksen bolden i mål til 1-0 efter 35 minutter, som bestemt trækker godt og grundigt op. Han viste desuden godt med lederegenskaber i det offensive, og kunne nok godt have fået én assist undervejs i kampen.

Thomas Delaney - 3 bolde
Lidt ligesom Højbjerg havde Delaney lidt vanskeligheder, men da der blev mere plads på banen, så blev det selvsagt nemmere for alle danskerne at gøre sig godt bemærket. Han fremtvang desuden også straffesparket.

Martin Braithwaite - 3 bolde
Den danske Barcelona-spiller kommer ikke frem til specielt meget, men han må være glad for at få den kamptræning, som han nok kommer til at mangle lidt i sin catalanske klub.

Kasper Dolberg (ud 37.) - 3 bolde
Dolberg nåede knap nok at spille 37 minutter, og det blev en kamp, hvor han meget ofte var alene i front, så det var ikke meget, han nåede at skabe.

Yussuf Poulsen - 3 bolde
Det blev til en rigtig middel-kamp af Yussuf Poulsen, som desværre også gjorde sig bemærket undervejs i kampen med en grim tackling, som gav gult kort.

Pione Sisto (ind 37.) - 3 bolde
Der var mulighed for en scoring i anden halvleg for Pione Sisto, men i stedet blev det til et forsøg på en aflevering mere til et rigtigt 'russermål'. Afleveringen blev dog bremset.

Joakim Mæhle (ind 45.) - 4 bolde
Meget fin kamp for backen, som begynder at skubbe lidt på i forhold til pladsen som venstreback.

Mathias 'Zanka' Jørgensen (ind 45.) - 4 bolde
Da Zanka kom på banen gik han nemt ind i samarbejdet med Simon Kjær i det danske midterforsvar, som englænderne havde meget svært ved at bryde op.

Jannik Vestergaard (ind 73.) - 4 bolde
Da sejren skulle køres godt og grundigt hjem var det en rigtig god indsats af Vestergaard, som ikke gør det sværere end det er.

Mathias Jensen (ind 87.) - UB

Kasper Hjulmand - 4 bolde
Man skal ikke tage fejl af, at i de første 30 minutter af kampen havde danskerne store vanskeligheder med at holde styr på England. Det falder naturligvis tilbage på træneren, men efter Maguires udvisning tog Danmark taktstokken og kørte sejren hjem.