Video : Tipsbladet
Landshold

Kasper Hjulmand deler glædelig Dolberg-nyhed

Kasper Dolberg er blevet far for første gang, og derfor er han den eneste danske spiller, som mangler lige nu i landsholdslejren.

Tipsbladet i Helsingør.

Man forstår, hvis Kasper Dolberg går og er lidt gladere end mange andre disse dage. 

Karrieren går atter i den rigtige retning efter skiftet til RSC Anderlecht i sommer. Målene er begyndt at hagle ind, og det blev for nylig belønnet med et comeback til landsholdet. 

Mens de danske spillere lige nu er samlet på Hotel Marienlyst, så mangler Dolberg imidlertid, og det er der en rigtig god grund til. Han er nemlig blevet far, kan Kasper Hjulmand afsløre.

- Dolberg kommer først senere i dag af lykkelige omstændigheder. Så han er den eneste, vi mangler at få ind. Han er blevet far for første gang, så han har fået lov til at blive hjemme et halvt døgn mere for at se sine piger. Så han kommer ind lidt senere, siger Hjulmand med et smil på læben. 

Kasper Dolberg kunne i juni melde ud, at han og kæresten ventede sig, og at det indikerede, at der var tvillinger på vej. 

Derfor støder han til lejren senere tirsdag, og som Tipsbladet forstår det, så er han nok klar på træningsbanen onsdag.

Kasper Hjulmand kunne mandag til Tipsbladet og den skrivende presse sætte ord på, hvorfor han lige netop har set Dolbergs vej igen.

- Jeg ser en Kasper, der trives godt, og som er farlig. Han bevæger sig lettere og har lidt skarpere bevægelser. Det der touch, han har på bolden, som er så godt. Angribere, som bliver vant til at score, kan vi gode lide, og Kasper har et meget, meget højt niveau, når han er bedst. Han har været et stykke fra det i et stykke tid af alle mulige forskellige omstændigheder.

- Han ser fin ud og er på vej tilbage. Kasper er en af dem, der har et rigtig højt niveau potentiale. Et stort topniveau. Vi er glade for, at han præsterer godt, og det ser ud som om, at han er ved at finde tilbage til noget, vi kan genkende.

Kasper Dolberg har fået en glimrende start i Anderlecht, hvor han allerede har nettet fem gange i ni kampe.