• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Kroatiske stjerner forventes at starte mod Danmark

Foto: Getty Images

Kroatien forventes at stille ganske stærkt op i aftenens Nations League-opgør mod Danmark.

Af Lars Gram-Hanssen

Danmark og Kroatien mødes i aften i Zagreb i et opgør, hvor der er meget på spil, både sportsligt og økonomisk.

Danmark kan med en sejr snuppe en plads i Final Four-slutspillet i Nations League, mens kroaterne med en sejr kan holde spændingen ved lige indtil sidste spillerunde. 

Og vice-verdensmestrene kommer tilsyneladende også til at stille stærkt op i aften. Ifølge den kroatiske avis Sportske Novosti bliver der således til at blive tale om noget nær stærkest mulige opstilling for værterne. 

I avisens bud på den kroatiske startopstilling finder man således navne som Luka Modric, Ivan Perisic, Mateo Kovacic, Marcelo Brozovic og Josko Gvardiol. 

I forhold til det omvendte opgør i juni, hvor Kroatien vandt 1-0 i Parken, er Zlatko Dalic' mandskab således styrket i alle tre kæder. I det opgør startede både Modric og Kovacic således ude, mens Perisic og Gvardiol slet ikke var med. 

Med to spillerunder tilbage i Nations League-gruppespillet indtager Danmark førstepladsen i gruppe 1, hvor Kasper Hjulmands mandskab har ni point. Kroatien ligger nummer to med syv point, og med en sejr i aften kan kroaterne altså overtage førstepladsen inden sidste spillerunde, som afvikles på søndag.

Her mødes Danmark og Frankrig i Parken, mens Kroatien møder Østrig på udebane. 

Kroatiens forventede opstilling: Livaković - Juranović, J. Šutalo, Gvardiol, Sosa - Modrić, Brozović, Kovačić - Pašalić, Kramarić, Perišić.