• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Landsholdet skuffer Bendtner: Så uinspirerende

Foto: Getty Images

Nicklas Bendtner savner, at der blandt andet kommer flere løb fra midtbanen på et landshold, som man godt kan have forventninger til.

Af Oliver Okstrøm

Danmark fik fuldt udbytte af de to seneste landskampe med sejre over både San Marino og Finland, men trods seks point er der stadig mere at håbe på med det mandskab, som Kasper Hjulmand har til rådighed, mener den danske landsholdslegende Nicklas Bendtner.

Det fortæller han om i sin podcast 'Stolpe Ind'.

- Det er nogle gange, det der skal til, at man får de sejre i stedet for at spille kryds. Men selvfølgelig er der ikke ligeså meget tid at arbejde med, som man har i klubfodbold. Men det er så hårdt at se nogle gange, at vi kan spille så uinspireret, når vi ved, at spillerne har så meget mere at byde på, siger han og fortsætter:.

- Så nogle gange kan jeg godt blive lidt skuffet taktisk, at vi ikke kan formå at skabe mere og prøve mere. At det altid bliver så sikkert. Der kunne jeg godt tænke mig, at der var lidt mere flow i spillet og lidt flere løb fra midtbane og flere overlap. Lidt flere udfordringer, lyder det fra Nicklas Bendtner.

Han fortæller desuden, at der er en grund til, at man kan have de forventninger til landsholdet.

- Det er fordi, at vi har potentialet til det, og at vi har set det. Hvis vi nu ikke havde set det, så ville forventningerne ikke være så høje, men qua af at vi har set det - og vi ved, hvad de her spillere kan henholdsvis i deres klubber - så vil vi gerne se det på landsholdet, så vi får sprudlende spil, som man gerne vil se.

Derimod bliver det tit til noget, hvor man ofte kan få følelsen og tanken 'Bliver det i dag, at det bliver en fed landskamp? Er det nu, de kommer?', fortæller den tidligere landsholdsbomber.

- Og i stedet bliver du hele tiden sådan lidt skuffet, fordi du føler, at de fleste af spillerne præsterer under hvor dygtige, de egentlig er og, hvad de viser på deres klubber. Det er i hvert fald sådan, jeg har det, fastslår Bendtner.

Selv nåede han at spille 81 landskampe, hvor det blev til 30 mål.

Nicklas Bendtner var forud for den seneste landsholdssamling ude med riven mod nogle af de spillere, der var udtaget. Læs mere om det her.