• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Lars Gram-Hanssen

Mæhle undrer sig over anklager: Hvad er problemet?

Foto: Getty Images

Joakim Mæhle har kastet sig ud i en diskussion på Twitter, hvor radioværten Kristoffer Lind har stillet spørgsmål ved venstrebackens rolle i DBU's nye samarbejde med tøjmærket Shaping New Tomorrow.

Af Lars Gram-Hanssen

En kritik på Twitter har nu fået Joakim Mæhle til at tage til genmæle. 

Her har landsholdsstjernen således reageret på et tweet fra Kristoffer Lind fra radiostationen Den Uafhængige, hvor radioværten kommenterer landsholdets nye samarbejde med tøjmærket Shaping New Tomorrow. 

- Så DBU indgår et "omfattende" samarbejde med Shaping New Tomorrow efter en "anbefaling fra en landsholdsspiller". Det er deres egen fortælling. Den spiller er så Joakim Mæhle som bliver betalt for at reklamere for samme firma. Ser ingen det problematiske i det? skriver Kristoffer Lind på Twitter. 

Joakim Mæhle har efterfølgende reageret på kritikken, som venstrebacken ikke umiddelbart har forståelse for.

- Hej Kristoffer, jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor du ser problemet? skriver Joakim Mæhle således på Twitter. 

Kristoffer Lind peger herefter på, at der er tale om en glidebane, idet Joakim Mæhle har 'et økonomisk tilhørsforhold' til Shaping New Tomorrow. Atalanta-spilleren afviser dog, at tøjmærkets nye samarbejde med DBU har givet ham flere penge i lommen. 

- Jeg kan forsikre dig om, at det jeg har modtaget fra SNT, om det er tøj eller penge, ikke har haft nogen form for indflydelse. Det kan jeg og SNT skrive under på med det samme. Tror også der skal lidt mere til end det, for at indgå et samarbejde med DBU, skriver Joakim Mæhle således på Twitter. 

Venstrebacken understreger afslutningsvist, at der ikke er noget besynderligt i, at han som ambassadør for Shaping New Tomorrow har anbefalet tøjmærket til DBU.