Medie afslører: Han indkaldes til DK's A-landshold
Foto: Lecce
Landshold

Medie afslører: Han indkaldes til DK's A-landshold

Ifølge et italienske medie har Kasper Hjulmand indkaldt sin navnebror til A-landsholdet.

Det er først på tirsdag, at Kasper Hjulmand udtager sit landshold til fire landskampe i juni i Nations League, men allerede nu lader der til at være sivet et jokernavn ud fra den kommende landsholdstrup.

For hvor spillere som Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Joakim Mæhle naturligvis er sikre kort i den danske A-landsholdstrup, hvis de ikke er skadede, er det noget mere overraskende, at midtbanespiller Morten Hjulmand står til at få sin første indkaldelse.

Der findes efterhånden mange dygtige midtbanespillere omkring det danske landshold, men mediet La Gazzetta del Mezzogiorno mener at vide, at Morten Hjulmand og Lecce har fået en besked om, at den 22-årige midtbanespiller er indkaldt til A-landsholdet. Ifølge mediet skal han træne med allerede i næste uge med landsholdet, hvor der arbejdes frem mod Nations League.

Morten Hjulmand har gjort det rigtig godt for Lecce i denne sæson, og klubben rykker i den kommende sæson op i den bedste italienske række. Spørgsmålet er så, om Hjulmand er med på holdet til den tid, da der menes at være pæn stor interesse i den tidligere Admira Wacker- og FC København-spiller, der har kontrakt med klubben frem til sommeren 2024.

Hjulmand sættes blandt andet i forbindelse med et skifte til storklubben Inter.

Det danske landshold møder Østrig to gange samt Frankrig og Kroatien.

På midtbanen har Kasper Hjulmand altid Højbjerg, Eriksen, Delaney og Christian Nørgaard med i truppen, og så plejer Mathias Jensen også at være med. Jensen har dog ikke spillet så meget for Brentford, og hans form har heller ikke været fantastisk, så det kan være, at det er ham, Hjulmand udtages i stedet for. Philip Billing og Casper Nielsen var udtaget til A-landsholdet senest, så der er altså mange om buddet.

Det kan også sagtens tænkes, at landstræneren grundet de fire landskampe udtager en lidt større trup denne gang, så der er lidt at vælge imellem.

Hjulmand har 11 U21-landskampe på cv'et.