Video : Tipsbladet
Landshold

Messi stikker til spyttende modstander

En modspiller så ud til at spytte mod Messi i nat - men Messi selv lagde ikke mærke til det.

Lionel Messi og Argentina sikrede sig i nat en sejr over Paraguay i VM-kvalifikationen, men det var ikke uden drama.

Messi og Antonio Sanabria kom således op at skændes efter godt 85 minutter, og på tv-billederne ligner det, at den paraguayanske angriber spytter mod argentineren, efter at han vender sig om for at gå.

Det har skabt en masse debat på sociale medier, men Messi selv lagde ifølge eget udsagn ikke mærke til noget. Han sender dog en stikpille i retning af Antonio Sanabria efter kampen.

- Mine holdkammerater fortalte mig om det i omklædningsrummet. Det er bedre at lade emnet ligge. Jeg aner ikke, hvem den her knægt er, og jeg vil ikke give ham omtale, fordi hvis han får det, vil han gå ud og fortælle om det alle vegne og blive kendt, siger Messi ifølge TyC Sports.

Selvsamme medie har også snakket med Antonio Sanabria, der afviser, at han spyttede efter Messi.

- Jeg har set billederne. Det ligner, at jeg spytter på ham, men nej. Det var langt fra. Intet skete med Messi, slår Sanabria fast ifølge TyC Sports.

Argentina vandt nattens kamp med 1-0 takket være et mål af Nicolas Otamendi. Lionel Messi og Antonio Sanabria startede kampen på bænken for deres respektive hold, men blev altså indskiftet i anden halvleg.