• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Andreas Arp

Ny aftale: Nu kommer U21-landsholdet også på TV

Foto: Getty Images

Discovery Networks har sikret sig rettighederne til at sende U21-landsholdets resterende hjemmekampe i EM-kvalifikationen.

Af Andreas Arp

Når det danske herrelandshold går på banen, er det efterhånden en selvfølge, at de danske fodboldfans kan se med hjemme fra stuerne. Og i den nærmeste fremtid bliver det nu også muligt at følge danske stortalenter som Robert Skov, Mathias Jensen, Joel Kabongo og Philip Billing på nærmeste hold. 

Discovery Networks Danmark, der står bag tv-kanalerne Kanal 5, 6'eren, Canal 9 og Eurosport, har nemlig sikret sig rettighederne til at kunne transmittere U21-landsholdets resterende hjemmekampe i EM-kvalifikationen mod Finland, Polen og Færøerne  

Læs også: Vigtige kval-kampe venter U21-landsholdet: Her er truppen

- Med aftalen om U21-landsholdets kvalifikationskampe cementerer vi, at dansk landsholdsfodbold hører hjemme på vores platforme. Med den spritnye UEFA Nations League og alle EM-Kvalifikationskampene i 2019, der alle sendes på Kanal 5 og Eurosport Player, og nu også U21-kampene oven i hatten, tager vi fuldt ejerskab på herrelandsholdene de næste to år, siger Anders Antonsen, COO og nordisk sportdirektør hos Discovery Networks Danmark, i en pressemeddelse. 

Og aftalen glæder også U21-landsholdstræner Niels Frederiksen:

- Det er virkelig godt, at kampene nu kommer ud i stuerne. Til sommer kan vi for tredje gang i træk have et U21-landshold med til en EM-slutrunde.

- Der bliver ved med at dukke nye spændende spillere op, der viser sig frem i landsholdstrøjen. Så det er selvfølgelig dejligt, at der kommer mere opmærksomhed og eksponering på det store talentarbejde. Det kan jeg kun prise velkommen, og jeg synes, at spillerne fortjener det, udtaler Niels Frederiksen.

Foruden de tre resterende hjemmekampe i EM-kvalifikationen indebærer aftalen også rettighederne til at sende en eventuel playoff-kamp på hjemmebane.

Det danske U21-landsholds næste to kampe bliver spillet den 7. og 11. september mod henholdsvis Finland og Litauen. Se truppen til de kampe lige her.

Niels Frederiksens rød-hvide tropper er aktuelt nummer to i deres pulje i EM-kvalifikationen med ét point op til Polen på førstepladsen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus