• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

O'Neill overvejer landstræner-stop efter nederlaget til Danmark

Foto: Getty Images

På trods af en mundtlig aftale mellem Martin O'Neill og Irlands landshold, så er hovedpersonen selv gået i tænkeboks om sin fremtid for de grønblusede.

Af Oliver Okstrøm

Danmark slog tirsdag aften Irland med 5-1, som også blev det samlede resultat af de to playoff-kampe mellem de to landshold om at komme med til VM i Rusland. Og hvor glæden for stor i det danske, så var skuffelsen tilsvarende stor hos irerne.

Det var også tilfældet for Irlands landstræner Martin O'Neill, som nu overvejer, hvorvidt han skal fortsætte på posten. Det sker endda på trods af, at han har en mundtlig aftale med det irske fodboldforbund.

Sådan lyder det fra ham selv i et interview med Sky Sports umiddelbart efter kampen, hvor O'Neill blev spurgt om fremtiden.

- Ved du hvad? Jeg er virkelig nødt til at tænke over det nu. Skuffelsen er selvfølgelig meget, meget stærk i aften, fordi vi ikke var i stand til at gå videre. Men jeg er nødt til at rose spillerne for, at vi er nået så langt, siger den irske landstræner.

Han peger desuden også på, at Irland havde muligheden for at komme foran med 2-0 i kampen, og at dette nok havde været nødvendigt for at gå videre - og at de to danske mål inden pausen gjorde forskellen.

Martin O'Neill har foruden sin tid som landstræner også været manager i klubber som Celtic, Sunderland, Aston Villa og Leicester.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.