Video : Tipsbladet
Landshold

Peruvianer fik Sonne-hjælp af ikonisk supermodel

Oliver Sonnes vej til Perus landshold gik gennem supermodellen Helena Christensen, der overfor en peruviansk youtuber bekræftede oplysningerne om Silkeborg-profilen.

Oliver Sonne gennemgår i øjeblikket nogle af de mere interessante dage i sit liv, efter at Silkeborg-profilen lørdag landede i Peru, hvor han fik en heltemodtagelse i lufthavnen i Callao. 

Oliver Sonne er blevet udtaget til Perus landshold, og den 22-årige forsvarsspiller fylder i øjeblikket i de peruvianske medier, hvor der er store forventninger til Superliga-spilleren. 

Den peruvianske avis El Comercio har bragt et interview med manden, der 'opdagede' Oliver Sonne, nemlig youtuberen Cristian Hinostroza, der i juni 2022 fik et tip om Silkeborg-spilleren fra en af sine følgere. 

Hinostroza foretog herefter selv lidt på research om Sonne, før den peruvianske youtuber delte nyheden om Silkeborg-spillerens spilleberettigelse for Perus landshold. I interviewet fortæller Hinostroza, at han blandt andet tog kontakt til Helena Christensen, der er Oliver Sonnes moster.

Supermodellen bekræftede her Hinostrozas oplysninger om Sonne, der i øvrigt selv har modelleret for blandt andet Vogue. 

Cristian Hinostroza fik herefter fat i Oliver Sonne selv, og det peruvianske fodboldforbund blev gjort opmærksom på Silkeborg-spilleren, da nyheden gik viralt på X.

Oliver Sonne kan i den kommende landskampstermin komme i kamp mod selveste Lionel Messi, hvilket Silkeborg-spilleren i fredags udtalte sig om. Læs mere om det HER