Video : Tipsbladet
Landshold

Robert Lewandowski slagter holdkammerat: Han løj

Stemningen i Polens landsholdstrup er tilsyneladende ikke særligt harmonisk i øjeblikket.

Det blev torsdag til en 2-0-sejr over Færøerne i EM-kvalifikationen, men stemningen i den polske landsholdslejr er tilsyneladende ikke den bedste i øjeblikket. 

I et interview med det polske medie Meczyki har Robert Lewandowski i hvert fald valgt at lange hårdt ud efter målmanden Lukasz Skorupski. 

- Det er gift for landsholdet. Det er stadig gift for landsholdet. Lukasz Skorupski løj i interviewet. Vi var alle virkeligt chokerede over det, han sagde, og hvorfor han sagde det. Lige efter samtalen mødtes hele landsholdet med Lukasz, hvor vi spurgte ham: 'Har der været skænderier? Er der sket noget, vi ikke har hørt om?', lyder det fra Robert Lewandowski i interviewet. 

Ifølge Robert Lewandowski var forklaringen fra Skorupski, at han var blevet misforstået i interviewet i foråret hvor Bologna-målmanden fortalte, at der på det polske landshold har været skænderier om en bonusaftale. 

Her fortalte Skorupski, at der er forskel på de bonusser, som hver enkelt spiller får, og at dette medførte, at visse spillere ikke var på talefod. Ifølge Skorupski opfordrede Roberto Lewandowski før en VM-kamp mod Frankrig sine holdkammerater til at stoppe med at diskutere bonusserne, da ingen af spillerne på landsholdet har et stort behov for at tjene flere penge. 

Lukasz Skorupski trak sig fra den aktuelle landsholdssamling efter Lewandowskis interview, officielt på grund af en skade, men der har været spekuleret i, at målmanden kan have forladt landsholdslejren på grund af Lewandowskis kritik. 

Kamil Grabara blev i øvrigt indkaldt som erstatning for Skorupski, men FC København-målmanden meldte afbud, han skal tjekkes på hospitalet, efter at han sidste år pådrog sin en alvorlig hovedskade i en kamp mod AaB. 

Kamil Grabara fik i øvrigt overbragt beskeden i en SMS, hvilket der efterfølgende har været kritik af. Læs mere om det HER