Foto: Getty Images
Landshold

Sænket af Liverpool-stjerne: Nu får Djukic ros

Filip Djukic får ros af Montenegros landstræner efter søndagens 3-1-nederlag til Ungarn, hvor Hvidovre IF-målmanden fik sin landsholdsdebut.

Filip Djukic blev kastet for løverne søndag aften, da Montenegro mødte Ungarn i EM-kvalifikationen. 

Montenegros førstemålmand Milan Mijatovic måtte udgå med en skade efter 58 minutter af opgøret på Puskas Arena i Budapest, hvorefter Filip Djukic sendt i aktion. 

Montenegro var foran med 1-0, da Hvidovre-målmanden kom ind, men kort efter vendte Dominik Szoboszlai kampen, da Liverpool-stjernen scorede to gange på to minutter. 

Filip Djukic indkasserede endnu et mål i tillægstiden, men efter 3-1-nederlaget var Montenegros landstræner Miodrag Radulović alligevel klar med stor ros til Superliga-profilen, der ikke kunne gøre det store ved Ungarns scoringer. 

- Han er en god målmand, som spiller på et godt niveau i Danmark, i en god liga. Han lavede ingen fejl i kampen, og man kan se, at han kommer fra en stærk liga.

- Jeg er ked af det tredje mål, for han reddede frisparket, men bolden røg ud til en ungarsk spiller. Han er en af de spillere, der fik sin debut i denne landskampstermin, som fremadrettet vil få meget ud af denne oplevelse, siger Miodrag Radulović til Vijesti.

På fredag venter der endnu en vigtig kamp for Filip Djukic. Her er der en vigtig bundkamp i Superligaen, hvor Hvidovre IF tager imod Vejle Boldklub.