Video : Tipsbladet
Landshold

Sloveniens landstræner: Det siger meget om Danmark

Danmark er mere end Rasmus Højlund og Christian Eriksen, mener den slovenske landstræner.

Der er en billet til EM-slutrunden i Tyskland på spil, når Danmark og Slovenien fredag aften brager sammen i Parken.

Det danske landshold er til opgøret ramt af afbud fra profiler som Rasmus Højlund og Christian Eriksen, men Sloveniens landstræner, Matjaz Kek, ser ikke mindre alvorligt på opgaven af den grund.

Det siger han til slovenske medier.

- Hvis nogen tror, at Slovenien kun er Benjamin Sesko og Jan Oblak, tager de fejl. En, der tænker sådan, misser fuldstændig pointen. Og nu kan du forstå, hvad jeg så vil sige. Vender vi tingene om, er Danmark langt fra kun Rasmus Højlund og Christian Eriksen.

- Vi ved, hvad det er for spillere, men det er meget sigende, at Danmark efterfølgende kan indkalde spillere fra Napoli og Trabzonspor i stedet for dem og give en chance til spillere, der spiller i eminente europæiske klubber.

Han tror dog stadig på Sloveniens muligheder for at få noget med fra kampen.

- Energien i Parken bliver en udfordring for os, en rigtig test. Det kræver en stor indsats, men vi skal nyde det og forsøge at provokere os selv til et punkt, hvor man giver mest muligt af sig selv eller endda lidt mere. Så er jeg overbevist om, at Slovenien kan være meget farlige - uanset modstanderen.

Danmark har kæmpet med at få spillet til at fungere det seneste års tid, men Mathias Jensen mener ikke, at landsholdet skylder Parken noget. Læs mere om det HER.