Video : Tipsbladet
Landshold

Solbakken bliver hængende i København: Derfor vil han ikke flytte

FC Københavns tidligere manager Ståle Solbakken har ikke en flytning i tankerne, selvom arbejdet i Danmark længe er overstået.

Tilbage i oktober blev den norske træner Ståle Solbakken fyret som manager i FC København efter en årrække i klubben. Nu er han blevet landstræner for Norge, men det betyder ikke, at han har forladt Danmark eller landets hovedstad.

Det fortæller han om i et interview med Ekstra Bladet, hvor han slår fast, at han trives godt i byen.

Læs også:- Alle må kunne se, at det her slet ikke giver mening

I alt er det blevet til næsten 13 år i København, hvor han blandt andet hylder mangfoldigheden, ligesom han mener, at den er nem at komme rundt i. Der er dog også noget andet, der holder ham fra at flytte.

- Vores datter Ida har to et halvt år tilbage i gymnasiet og har en dansk kæreste. Hun vil ikke flytte herfra nu, lyder det fra Ståle Solbakken.

Læs også:FC København aflyser træningslejr i Portugal

Her mener han, at det er et godt sted at bo, når coronakrisen er overstået, og man kan komme rundt i de forskellige lande, som har norske spillere.

I første omgang boede Solbakken alene i byen, men forrige sommer rykkede både konen Anniken og datteren til Danmark, hvor de altså nu kommer til at have deres base.

Med adresse i et rækkehus nord for København er der stadig mange, som lægger mærke til den tidligere FCK-manager, fortæller han, og bemærker, at der stadig er mange, der har kommentarer til ham.

Læs også:Transferugen i Danmark: Den store oprydning er i gang hos FC Midtjylland

Læs også:Søndagens rygtebørs: FCK kigger på midtbanespiller i norsk fodbold

Læs også:Journalist: Italiensk klub vil have papirer på Schöne