Landshold Oliver Okstrøm

Stolt Braithwaite: Fantastisk at vende tilbage

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite slår fast, at han er meget taknemmelig for at have fået tilliden fra Kasper Hjulmand.

Af Oliver Okstrøm

Barcelona-danskeren Martin Braithwaite har i denne sæson haft det svært i det spanske. Efter en god start på sæsonen blev han ramt af en langvarig skade, hvorefter klubben forstærkede sig markant på hans position.

Derfor er det ikke blevet til mere end nogle minutters spilletid i foråret, og i et interview med TV 2 Sport erkender Braithwaite da også, at han har spillet mere i de fire Nations League-kampe for Danmark end hele sæsonen.

Han peger i den forbindelse på, at han selvsagt var klar over, at han ikke kunne starte inde i alle kampene med Danmark. Angriberen skulle derfor overbevise Hjulmand om, at han var skarp i de træninger og kampminutter, som han fik.

Derfor var han da også fyldt med en særlig følelse over at få chancen.

- Jeg er sindssygt glad, jeg er sindssygt taknemmelig for den tillid, jeg har fået. Både fra Kasper og for støtten fra alle i Parken, siger han og fortsætter:

- Det har været fantastisk for mig at vende tilbage, efter jeg ikke har været her siden EM. Jeg er bare stolt over at være tilbage og kunne hjælpe holdet igen, lyder det fra Martin  Braithwaite.

I Barcelona har de efter sigende planer om at få solgt danskeren. Læs mere om, hvad de vil have for ham her.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.