Tyskland og Schweiz delte i målfest - Spanien floppede i Ukraine

Tyskland og Schweiz tog hver især ét point efter en målfest, mens Spanien floppede fælt.

Tyskland tog tirsdag aften imod Schweiz i Nations League, hvor de tyske værter dog måtte tage til takke med et point efter en målfest.

I startopstilingen havde Tyskland ellers en lang række stjerner fra Manuel Neuer i målet til Toni Kroos, Joshua Kimmich, Serge Gnabry og Kai Havertz i marken. Men det var altså ikke nok til at sikre tre point.

Schweiz fik nemlig en drømmestart på opgøret, da Mario Gavranovic bragte dem foran efter blot fire minutters spil. Efter et hjørnespark endte bolden hos angriberen i feltet, hvor han flot headede bolden over Manuel Neuer og i mål.

Kun 20 minutter senere blev føringen også fordoblet ved Remo Freuler, som flot lobbede bolden over den tyske keeper.

Her svarede tyskerne imidlertid hurtigt igen, og Timo Werner udlignede kun minutter senere. Efter en fin lille dribletur sendte Chelsea-angriberen en velplaceret afslutning ind ved den fjerneste stolpe.

Efter pausen fik en anden Chelsea-spiller, nemlig Kai Havertz, også udlignet for tyskerne. Han vandt selv bolden langt oppe på Schweiz’ banehalvdel, før han løb direkte i mål og sendte bolden forbi schweizernes keeper.

Schweiz bragte sig igen foran efterfølgende ved Mario Gavranovic, men de tyske værter endte alligevel med at sikre point takket være et flot mål af Serge Gnabry. Bayern München-stjernen modtog bolden i feltet fra Timo Werner, og med sin første berøring sendte han kuglen bagom hælen og ind ved den fjerneste stolpe.

I slutminutterne blev Fabian Schär udvist for Schweiz, men det ændrede ikke på resultatet. Det sluttede 3-3 i Köln.

Spanien floppede
Selvom de ikke hentede alle tre point, fik Tyskland trods alt halet ind på Spanien i deres Nations League-pulje.

Spanien gæstede nemlig Ukraine tirsdag aften, og her floppede Luis Enriques tropper og tabte. Ukrainernes Viktor Tsigankov stod for kampens eneste scoring, da han efter 76 minutter sparkede bolden i mål. Det satte en stopper for Spaniens stime på 15 kampe i træk uden nederlag.

Spanierne er til gengæld stadig topholdet i Nations League liga A gruppe 4 med syv point, men både Tyskland og Ukraine er nu blot ét point efter med seks point.