Anis Ben Slimane og Tunesien delte med Nigeria

Tunesien havde Anis Ben Slimane med i store dele af kampen, da de spillede uafgjort mod Nigeria tirsdag.

Anis Ben Slimane har valgt at repræsentere Tunesien i landsholdsregi, og indtil videre har den beslutning kastet en del spilletid af sig.

I fredags fik den 19-årige Brøndby-spiller debut for det tunesiske landshold i en kamp mod Sudan, hvor han også scorede sit første landskampsmål, og igen tirsdag startede han inde for Tunesien. Denne gang blev det dog ikke til mål.

Tunesien mødte Nigeria, og opgøret sluttede uden vinder. Begge hold scorede nemlig blot en gang i kampen.

Nigeria kom ellers fint fra start, da Kelechi Iheanacho bragte "Super Eagles" foran efter blot 20 minutter. Kort tid efter havde Leicester-angriberen også chancen for at fordoble føringen, men han misbrugte et straffespark.

I stedet kunne Tunesien udligne før pausen, da Mohamed Draeger sendte bolden i kassen. Det blev kampens sidste mål, og det sluttede altså 1-1.

Mens Anis Ben Slimane startede inde for Tunesien, måtte FC Midtjyllands nigerianske midtbanekriger Frank Onyeka se hele kampen fra bænken. Det samme måtte midtjyderne tidligere topscorer Paul Onuachu.