Jens Martin Gammelby scorede på frispark for Lyngbys reserver

Den udlejede Brøndby-spiller kom på tavlen i for Lyngby Boldklubs reserver.

Jens Martin Gammelby blev på transfervinduets sidste dag udlejet fra Brøndby IF til Lyngby Boldklub, og han har fået en fin start hos De Kongeblå.

I sidste uge fik den 25-årige højre back debut i pokalturneringen, og mandag fik han spilletid for klubbens reservehold mod OB’s ditto, hvor lejesvenden endda også kom på måltavlen.

I første halvleg bankede Jens Martin Gammelby nemlig bolden i mål på et direkte frispark, som bragte Lyngby foran med 3-0. Forinden havde Andre Riel scoret et tidligt mål, inden Brian Hamalainen havde fordoblet føringen på straffespark.

Efter pausen scorede Lyngby yderligere tre mål, hvor Magnus Warming scorede to af dem, mens Willads Delvin scorede den tredje.

Det sluttede med en 6-1-sejr til Lyngby Boldklub, og fynboernes enlige mål i kampen blev sendt ind af Mikkel Hyllegaard i starten af anden halvleg.

Jens Martin Gammelby og Lyngbys førstehold skal forsøge at gøre som reserveholdet, når de skal spille mod Vejle Boldklub i Superligaen i weekenden. Her jagter de nemlig deres første sejr i denne sæson, hvor de blot har hentet to point efter fire kampe.