Video : Tipsbladet
Landshold

- Vi står stadig et udmærket sted

Jannik Vestergaard har fortsat EM-optimismen i behold.

STUTTGART (Tipsbladet): Det var en kamp, Danmark havde sat næsen op efter at vinde, men landsholdet måtte nøjes med 1-1 mod Slovenien i søndagens åbningskamp ved EM-slutrunden i Tyskland.

Danmark dominerede første halvleg og havde gode muligheder for at lukke kampen med en 2-0-scoring, men i stedet lykkedes det slovenerne at kradse et enkelt point til sig i en anden halvleg, hvor danskerne mistede momentum.

- Slovenien blev lidt mere direkte i anden halvleg og havde måske mindre at tabe, end vi havde. Vi kunne have lukket kampen, og det er ærgerligt, at vi ikke får gjort det, men de fik vendt lidt momentum på nogle dødbolde og nogle langskud. Det var småtilfældigt, men vi fik måske en følelse af, at vi havde noget at miste, siger Jannik Vestergaard. 

Midtstopperen ser stadig på den videre EM-færd med optimisme.

- Vi står et udmærket sted, men vi har da nogle ting, vi skal have kigget på, for vi skulle have lukket kampen. Men umiddelbart synes jeg ikke, der er så meget, der har ændret sig, siger han.

Det store tema efter Slovenien-kampen var Kasper Hjulmands indskiftninger, som kom meget sent i opgøret - også alt for sent vil nogen mene. 

Den debat kan Jannik Vestergaard ikke bidrage til. 

- Det er svært for mig at sige. Jeg har tanker på en masse ting inde på banen, så det er et spørgsmål, der skal stilles til træneren. Det har jeg simpelthen ikke overblik over, siger forsvarsspiller.

Her kan du læse Kasper Hjulmands forklaring på de sene indskiftninger.