• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Ole Hoffskov

Avis: Fire PSG-stjerner risikerer udelukkelse

Foto: Getty Images

Fire PSG-stjerner kan stå foran karantæne efter en uheldig sangoptræden på Parc des Princes søndag aften i forbindelse med storkampen mod Marseille.

Af Ole Hoffskov

Paris Saint-Germain vandt søndag 4-0 over Marseille i den franske Ligue 1, og det forstår man jo godt, at hovedstadsklubbens stjerner havde lyst til at fejre.

For fire spillere kan fejringen dog have gået over gevind.

Efter slutfløjt markerede Paris Saint-Germain-spillerne storsejren sammen med fansene på Parc de Princes, og undervejs blev der sunget med på smædesange rettet mod Marseille.

Ifølge La Parisen findes der billedmateriale, der afslører en kvartet bestående af Randal Kolo Muani, Achraf Hakimi, Ousmane Dembélé og Layvin Kurzawa, som synger med på en sang, der opfordrer alle fra Marseille til at gå hjem og "k***** deres mødre".

Den franske disciplinærinstans har ifølge avisen tænkt sig at se nærmere på sagen, og hvis det skønnes, at PSG-spillerne har brudt reglerne, kan de fire nævnte spillere blive straffet med karantæne. 

Tilbage i 2011 var der en lignende sag i fransk fodbold med Taye Taiwo i centrum. Den daværende Marseille-back sang smædesange mod PSG efter en kamp og blev idømt en spilledags karantæne.