Avis: Kasper Schmeichel ryger på bænken
Foto: Getty Images
Ligue 1

Avis: Kasper Schmeichel ryger på bænken

Kasper Schmeichel står til at indlede sæsonen som reservemålmand i Nice, skriver L'Equipe, og den påstand bakkes op af den franske klubs testkampe lørdag og søndag.

Alt tyder på, at Kasper Schmeichel må indstille sig på en rolle som andenviolin i Nice, hvis han bliver i den sydfranske klub.

Den store sportsavis L'Equipe skriver søndag, at meget peger i retning af, at Nice-træner Francesco Farioli vil satse på Marcin Bulka mellem stængerne, når Ligue 1 begynder i næste uge, mens Kasper Schmeichel må tage på plads på bænken.

Avisens formodning er kun blevet bakket op af weekendens begivenheder på fodboldbanen.

Nice spillede testkamp mod Villarreal lørdag og mod Fiorentina søndag, og kigger man på startopstillingerne i de to opgør, tyder alt på, at cheftræner Farioli stillede med førsteholdet lørdag og reserverne søndag. Kasper Schmeichel spillede søndag og indkasserede i øvrigt to mål 1-2-nederlaget til Fiorentina.

Marcin Bulka og holdkammeraterne fik 1-1 mod Villarreal.

Svært at hitte rede i 
36-årige Kasper Schmeichel har været genstand for en del rygter i dette transfervindue, hvor blandt andre FC København har været sat i forbindelse med den danske landsholdsmålmand. Også Premier League-klubben Nottingham Forest har været nævnt.

Med det in mente giver det god mening, at Kasper Schmeichel er ved at blive kørt ud på et sidespor i Nice, lyder det fra Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen, der dog savner en forklaring fra hovedpersonerne. 

- Der er 700 rygter om Kasper Schmeichel lige nu, og det er svært at hitte rede i, hvad der er op og ned, siger han og tilføjer:

- Det kan jo være tilfældigt. Men hvis det er det, burde Nices træner og sportsdirekør med tanke på de mange rygter forklare, hvorfor idealopstillingen spiller kampen mod Villarreal lørdag og Schmeichel med reserverne mod Fiorentina søndag, hvis det ikke er signal om, at Schmeichels konkurrent starter. For det er da det, mange tænker nu, også i Frankrig.

Tipsbladets chefredaktør er ikke fan af den måde, den franske klub synes at håndtere sagen om Kasper Schmeichel på.

- Udefra set er det en lidt mærkelig måde, Nice håndterer det her. Men det kommer da ikke til at sætte en stopper for transferrygterne, hverken dem om et skifte hjem til Premier League eller til Danmark.

- Og så er det da også en spændende måned, der venter landstræner Kasper Hjulmand, der denne weekend har været til Superliga-fodbold. Det er mange spillere på hans landshold, der er transferrygter om, og mon ikke flere af spillerne har skiftet klub, når vinduet er lukket om en måned, lyder det fra Troels Bager Thøgersen.

Kasper Schmeichel startede en håndfuld kampe på bænken for Nice i danskerens første sæson i klubben. Han er noteret for 46 optrædener for fransmændene.