• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Avis: Ramos har mæglet mellem Mbappé og Neymar

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé og Neymar kom tilsyneladende på kant med hinanden i weekenden, hvor Sergio Ramos efterfølgende måtte mægle mellem superstjernerne.

Af Lars Gram-Hanssen

Paris Saint-Germain bankede lørdag Montpellier med 5-2, men efterfølgende har det meste af opmærksomheden været rettet mod striden mellem Kylian Mbappé og Neymar. 

Franskmanden diskuterede således længe med brasilianeren, da Paris Saint-Germain for anden gang i kampen fik tilkendt et straffespark kort før pausen. Mbappé havde brændt det første, men ønskede alligevel også at tage det andet straffespark. 

Den var Neymar dog ikke med på, og brasilianeren scorede på sit forsøg, mens han efter kampen sendte en stikpille til Mbappé med et like på Instagram

Ifølge den franske avis Le Parisien har PSG-sportsdirektør Luis Campos efterfølgende forklaret de to superstjerner, at de er nødt til at håndtere deres uenigheder i det private. 

Ifølge Le Parisien måtte Sergio Ramos desuden mægle mellem Kylian Mbappé og Neymar i omklædningsrummet efter lørdagens kamp, hvor den spanske veteran forsøgte at få de to offensive stjerner til at slutte fred. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.