• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mikkel Fuhr Nielsen

Bidsk duel i Nice: Det er normalt man ikke er glad

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Schmeichel har fået en svingede start på opholdet i OGC Nice, hvor kritikken har været hård. Nu sætter hans træner så ord på målmandssituationen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Kasper Schmeichel blev hentet ind som sikker starter i OGC Nice.

Men helt så sikker har danskeren ikke været i sin første tid i klubben, hvor han flere gange er blevet kritiseret for sine præstationer på banen.

På det seneste er han også blevet henvist til bænken til fordel for polske Marcin Bulka, som man hentede i PSG denne sommer. Polakken ankom før Kasper Schmeichel, og det fik Bulkas agent til at løfte sløret for sine frustrationer.

- De ser Marcin som nummer et i det lange løb, fordi han er talentfuld. Men han vil spille i år, og vi havde de her samtaler for et par uger siden. Han ender med at blive nummer to i Nice, når han kunne have haft samme rolle på en større scene i PSG, hvis ikke Nice havde købt ham. Schmeichel har ikke udført mirakler siden starten af sæsonen, sagde agenten Yvan Le Mée til L'Equipe.

Marcin Bulka stod dog den seneste ligakamp i kølvandet på skriverier om, at danskeren ikke overholdt retningslinjerne i klubben. Selv har Schmeichel overfor BT fortalt, at bænkpladsen skyldes problemer med en brækket tå.

Ikke desto mindre så er der en bidsk duel igang mellem Kasper Schmeichel og Marcin Bulka om pladsen som klubbens førstemålmand, hvor særligt danskeren får hårdhændet behandling i de franske medier. Før weekendens møde med PSG sætter cheftræner Lucien Favre også ord på situationen.

- Det er selvfølgelig ikke nogen let situation at håndtere. Men i sidste ende skal vi beslutte os. Vi er heldige at have to rigtig gode målmænd. Det er normalt, at en spiller, der ikke er på benen, ikke er glad, siger Favre ved pressemødet ifølge et Twitter-opslag fra mediet France Bleu Azur.

Lørdag klokken 21.00 giver OGC Nice svar på, om det i denne weekend er enten Marcin Bulka eller Kasper Schmeichel, der er henholdsvis vinder og taber, når kampen mod PSG fløjtes igang tre timer før midnat.