• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mikkel Fuhr Nielsen

Slagter Schmeichel: Startplads handler om penge

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Schmeichel møder hård kritik i Frankrig, hvor de mange nuller på lønsedlen er årsagen til hans startplads ifølge fransk journalist.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Kasper Schmeichels skifte fra Leicester City til OGC Nice har ikke været helt gnidningsfrit.

Den danske landsholdskeeper har modtaget hård kritik for sine præstationer på banen i løbet af sine første måneder i den sydfranske klub. Der var ellers store forventninger til danskeren i Nice, men dem har han ikke levet op til indtil videre.

Derfor møder han også hård kritik hos lokalmediet Nice-matin i deres tv-program Gym Tonic.

- Vi havde brug for en erfaren målmand, som skulle assistere Bulka i et eller to år. Men Schmeichel lever ikke op til forventningerne. Han er ude af form i forhold til vægt, han udstråler ingen ro og i omklædningsrummet opfører han sig ikke som en leder, siger journalist William Humberset i programmet.

Før Kasper Schmeichel blev hentet ind, købte man polske Marcin Bulka i PSG efter han tilbragte sidste sæson på udlån i Nice. På det seneste har Bulka fået mere spilletid, men det burde blive til flere minutter på banen ifølge Humberset, hvis ikke det handlede om penge.

- Bulka har gjort sit for at forberede sig bedst muligt, men han er forpligtet til at sidde på bænken, fordi Schmeichel ankom med en stor lønpakke, som INEOS [klubbens ejere, red.] valgte, siger han.

Selvom 35-årige Kasper Schmeichel bliver kritiseret i Frankrig, så gav han dem noget at tænke over, da han søndag aften pillede pynten af Kylian Mbappé og de øvrige franske stjerner i Parken.

Danmark vandt opgøret mod Frankrig med 2-0 i Schmeichels kamp nummer 86 for landsholdet. I OGC Nice har han optrådt ni gange, hvor han har indkasseret samme antal mål.