• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Dansker tæt på skifte til fransk fodbold

Foto: Getty Images

Den tidligere OB-spiller Mikkel Desler ser ud til at være på plads i fransk fodbold.

Af Oliver Okstrøm

Den tidligere U21-landsholdsspiller Mikkel Desler skiftede i 2019 fra OB til fordel for Haugesund i Norge, og nu ser det ud til, at backen kommer til at spille under meget sydligere himmelstrøg.

Det skriver B.T., som kan berette, at han kommer til at fortsætte i franske Toulouse.

Dermed kommer fynboen til at tørne ud for den samme klub, som Barcelona-spilleren Martin Braithwaite tidligere har spillet for. Dog bliver det i denne omgang til den næstbedste række for Desler, da de missede oprykningen i sidste sæson.

Interessen for Desler har efter sigende også været der fra russiske Krylia Sovetov Samara, men de kunne altså ikke få hul igennem til at få fat i danskeren. Det er desuden den samme klub, som Vejle har udlejet German Onugkha til i dette transfervindue.

Men i stedet lykkedes det altså for Toulouse, som igen skal forsøge at give det et skud i forhold til at komme tilbage i Ligue 1.

Mikkel Desler har primært spillet på højrebacken, men han kan også spille på højresiden på midtbanen og den modsatte backposition.

Endelig har han også vist sig som en af de bedste spillere, som OB har udviklet. Se deres drømmehold af egne talenter her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020