Ligue 1

Dobbelt Dolberg sender Nice til tops

Kasper Dolberg nettede to gange for Nice lørdag aften i deres kamp mod Strasbourg.

Den danske landsholdsspiller Kasper Dolberg er kommet godt fra start i den nye sæson i Frankrig, hvor man nu er nået til anden runde af turneringen i Ligue 1. Her blev det såmænd til to kasser af danskeren.

Det skete i Nice' kamp mod Strasbourg.

Her endte det med en sejr på 2-0 til Dolbergs mandskab, hvor det første af hans scoringer kom efter et straffespark efter 37 minutters spil, hvor han sendte bolden stensikkert i kassen, som samtidig også var hans første sæsonscoring.

Det er desuden et mål, som du kan se øverst i artiklen.

I anden halvleg fordoblede Dolberg scoringen, da han først kom først på en stikning, hvorefter han yderst elegant lobbede bolden over målmanden til 2-0 med en halv time tilbage af opgøret mod EU-byen.

I Nice' første runde vandt de med 2-1 over Lens, og dermed har de nu vundet deres to første kampe, som sender dem på førstepladsen i den franske liga. De er dog også blandt de fire hold, som har spillet fire kampe.

Næste opgave for Dolberg og Nice er mod Montpellier på udebane.