Ligue 1

Dolberg med i Nice-triumf

Nice slog lørdag aften Nantes med 2-1 i den bedste franske liga.

Kasper Solberg har haft svært ved at følge op på sin flotte sæsonstart i Nice, hvor han var noteret for fire mål i sæsonens første tre kampe.

Lørdag aften fik han igen chancen fra start.

Herfra kunne han se forsvarsspilleren Dante bringe Nice foran 1-0 efter 27 minutters spil, da han pandede et indlæg i kassen.

Nantes fik en mand vist ud allerede efter 80 sekunder, men det forhindrede ikke udeholdet i at komme tilbage.

Dybt inde i dommerens tillægstid før pausen blev Nantes tildelt et straffespark, som Louza sikkert sparkede ind.

Efter en times spil udnyttede Kephren Thuram en stor fejl af Nantes-forsvaret og bragte hjemmeholdet foran 2-1.

Kasper Dolberg fik alle 90 minutter, men den danske landsholdsspiller formåede ikke at sætte en stopper for måltørken.

Resultatet betyder, at Nice fortsat er på ottendepladsen - tre point fra topholdet Rennes, der dog har en kamp i baghånden.