• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Avis: Portsmouth var efter Silkeborg-stopper - fik i stedet FCM-spiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Rasmus Nicolaisen skifte til Portsmouth er blandt andet kommet i stand, fordi Silkeborg har afvist bud på Anders Hagelskjær.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben FC Midtjylland havde ikke stopper Rasmus Nicolaisen med i Tjekkiet tirsdag aften, og det er der en god årsag til, for han er netop skiftet til League One-klubben Portsmouth.

Men lejeopholdet lader til at have været et godt stykke undervejs, for ifølge B.T. var den 23-årige stopper ikke Portsmouths førstevalg, da man skulle finde en spiller til midtberforsvaret - det var i stedet Silkeborgs Anders Hagelskjær.

Læs også:Lyngby-chef: Patrick Da Silva undersøger muligt klubskifte

Silkeborg skal ved flere lejligheder have sagt nej til bud fra den engelske klub, og i stedet lader det altså til, at SIF-stopperen må parkere drømmen om et skifte til Portsmouth, da klubben har hentet Rasmus Nicolaisen på en lejeaftale.

Ifølge B.T. er der dog også interesse i SIF'eren fra Polen, så måske er muligheden for at komme til udlandet ikke helt væk.

Læs også:Jan Bech erkender: Brøndby skal bruge pengene bedre og klogere

Administrerende direktør Kent Madsen siger til B.T::

- Vi har ikke nogen planer om at sælge spillere i det her vindue. Vi vil gerne holde sammen på dem, vi har. Og det gælder dem alle sammen. Så hvis der skal blive tale om, at vi skal sælge spillere nu, skal det være, fordi der dukker noget helt ekstraordinært op. Det kender jeg ikke til, at der skulle gøre.

I stedet for at sælge kan SIF meget ende med at miste 23-årige Anders Hagelskjær på en fri transfer - hans aftale med SIF løber ud til sommer.

Læs også:Leder: Brøndbys stille transfervindue er et opgør med Zorniger-æraen

Læs også:Salgsligaen: FC-klubberne topper, mens Brøndby og AGF flopper

Læs også:Nice-boss vil holde på varm Kasper Dolberg

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus