• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Nice-boss vil holde på varm Kasper Dolberg

Foto: Getty Images

Klubbossen vil helst ikke sælge den brandvarme dansker denne sommer, siger han i et interview.

Af Victor Risager

Kasper Dolberg har været brandvarm i den franske Ligue 1 siden nytår, hvor han har scoret flere mål end nogen andre med otte af slagsen, og den danske angriber kan gå hen at blive et varmt salgsemne i klubben.

I Nice håber man dog ikke på at sige farvel til ham endnu, understreger klubboss Bob Ratcliffe.

Den danske angriber er ellers en af flere profiler i Nice, der har satset stort i det seneste år, efter at rigmanden Jim Ratcliffe købte klubben i 2019. Men selvom klubben ejes af en rigmand, vil Nice på et tidspunkt være nødt til at sælge spillere for at få det hele til at løbe rundt.

- Vi er underlagt Financial Fair Play. Vi er nødt til at have styr på regnskabet. Dagene, hvor der blot kunne blive skrevet checks, er ovre. Vi er i en heldig position i øjeblikket, men vi er nødt til at finde de rigtige spillere, udvikle de rigtige spillere og på et tidspunkt sælge spillere, siger Bob Ratcliffe til Get French Football News.

Læs også:Dolberg er gået mål-amok: Ingen har scoret mere end ham i Ligue 1

Adspurgt direkte om et salg af Kasper Dolberg, der ifølge mediet er et emne i Premier League, kan komme på tale i dette transfervindue, er svaret:

- Det tror jeg ikke, at vi ville. Der er spillere, vi netop har hentet, og vi begynder at se dem udfolde sig nu, og vi ville ikke kunne lide at se disse spillere skifte, siger han.

Kasper Dolberg, 22 år, har scoret 13 mål på 28 kampe, siden han kom til Nice fra Ajax sidste sommer. Han har fire år tilbage af sin kontrakt i den franske klub. 

Læs også:Dobbelt Dolberg sender Nice til tops

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus